Regeringen får nu kritik af borgmestre for manglende medansvar for økonomiaftale

Del artiklen:
Indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg Madsen (S) balancerer på et knivsæg, når det kommer til at formulere sig omkring velfærdsdækningen i økonomiaftalen for 2023. Allerede nu deler han vandene blandt borgmestrene.
Indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg Madsen (S) balancerer på et knivsæg, når det kommer til at formulere sig omkring velfærdsdækningen i økonomiaftalen for 2023. Allerede nu deler han vandene blandt borgmestrene. - Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix (arkiv)

Indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg Madsen og dermed regeringen løber fra sit medansvar for en stram økonomiaftale. Det mener flere borgmestre. Det er især en formulering om at holde hånden under velfærden, som gør borgmestrene frustrerede.

Af Christina Yoon, Journalist, christina@nb-medier.dk