Arne-pensionen kan øge rekrutteringsudfordring i yderkommuner

Del artiklen:
Forbundsformand fra FOA Mona Striib glæder sig over Arne-pensionen, men anerkender at man skal have løst problemet med forgæves rekrutteringer på ældreområdet. Hun foreslår blandt andet bedre arbejdsmiljø og mere fuldtids arbejde.
Forbundsformand fra FOA Mona Striib glæder sig over Arne-pensionen, men anerkender at man skal have løst problemet med forgæves rekrutteringer på ældreområdet. Hun foreslår blandt andet bedre arbejdsmiljø og mere fuldtids arbejde. - Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix (arkiv)

Nord- og Vestjylland er særligt hårdt ramt af rekrutteringsudfordringer, viser nye tal fra beskæftigelsesministeriet. Retten til tidlig pension kan forværre det problem.

Af Christina Yoon, Journalist, christina@nb-medier.dk