Tranebjergs offentlige toiletter melder klar til sommerens besøgende

Del artiklen:

Pressemeddelelse fra Samsø Kommune

Hvis du lægger turen forbi Tranebjerg, kan du nu benytte de nyrenoverede toiletter på Langgade og de helt nye toiletter bag Anton Rosens Huset. Der er handikaptoiletter begge steder.

1Hvis du lægger turen forbi Tranebjerg, kan du nu benytte de nyrenoverede toiletter på Langgade og de helt nye toiletter bag Anton Rosens Huset. Der er handikaptoiletter begge steder.

Når sommerens mange gæster kommer til øen, kan der blive kø flere steder. En af de ting, der har været efterspurgt, er adgang til flere offentlige toiletter. Med budgetforliget for indeværende år blev der derfor sat midler af til at renovere og supplere de eksisterende offentlige toiletter, og nu er nogle af de midler omsat til fornyede toiletfaciliteter i Tranebjerg.

Samsø Kommune har renoveret to offentlige toiletter på Langgade, med nye toiletfaciliteter og et fint billede af en af Samsøs blomstrende marker, så de er klar til de mange besøgende, der kommer i løbet af sommeren. Derudover er der bygget to helt nye offentlige toiletter bag Anton Rosens Huset med nye toiletfaciliteter holdt i et enkelt udtryk. Alle de offentlige toiletter er åbne hele døgnet.