NB-Kommune

"Alle alarmklokker ringer, når der findes fiktive konti uden dækning for millionunderskud," siger teknik- og miljøborgmester i København Ninna Hedeager Olsen.

Dyrt regnskabsrod i kommune

Københavns Kommune har fundet tre fiktive anlægsprojekter med et underskud på 37 millioner kroner. Der kan være tale om 'besvigelse i form af bevidst fejlinformation'.
Finansminister Nicolai Wammen (S) holder pressemøde om forhandlinger om finansloven for 2021 samt status på den økonomiske situation under corona.

Regeringen vil samle forhandlinger om finanslov og klima

Forhandlinger om finansloven handler om at få os bedst muligt igennem coronakrisen, siger finansminister.
Finansminister Nicolai Wammen (S) afholder pressemøde om forhandlinger om finansloven for 2021 samt status på den økonomiske situation under corona.

FAKTA: Økonomisk indsprøjtning skal polstre Danmark

Håndværkerfradrag og vækstpakke skal ruste Danmark, der kan blive ramt af ny bølge af økonomiske konsekvenser.
Regeringen vil hæve håndværkerfradraget for at stimulere dansk økonomi. På den måde bliver det mere økonomisk attraktivt at få hjælp til eksempelvis håndværksmæssige opgaver i hjemmet. Det skal være med til at sikre økonomien mod en ny opblusning coronakrisen.

Regeringen vil tæt på tredoble boligjobordningen

Boligjobordningen - populært kaldet håndværkerfradraget - foreslås af regeringen hævet til 50.000 kroner.

Venstre vil have fuld kompensation til minkavlere. Finansordfører Troels Lund Poulsen (V) vil have øjeblikkelige forhandlinger, fordi minkbranchen bør vide, hvad der skal ske, og hvordan den skal kompenseres. (Arkivfoto)

Venstre kræver fuld erstatning til minkbranchen

Troels Lund Poulsen (V) kræver, at regeringen forholder sig til minkavleres økonomiske fremtid med det samme.