NB-Kommune

I 2016 blev politistationen på Kamillevej på Amager lukket. Nu får øen igen en politistation.

Se hvor de nye nærpolitistationer skal ligge

Se her hvor de kommende 20 nærpolitistationer skal ligge. Nærpolitistationer i sig selv er ikke afgørende for, om borgerne føler sig mere trygge, vurderer forsker.
Finansminister Nicolai Wammen (S) kalder genåbningen af detailhandlen for et vigtigt bidrag til at få gang i økonomien igen. (Arkivfoto)

Genåbning ventes at styrke økonomien med flere milliarder

Ifølge finansministeren vil genåbningen af butikker udgøre et vigtigt bidrag til genopretningen af økonomien.
Prisen for advokatundersøgelsen af den tidligere Fredericiaborgmesters huskøb løber op og mangedobles i forhold til det først anslåede. (Arkiv)

Tidligere borgmester pressede kommune for at få byggegrund

Ekstra Bladet skriver, at tidligere borgmester Jacob Bjerregaard (S) sikrede sig selv særbehandling.
Jacob Bjerregaard (t.v.), der er S-borgmester i Fredericia, stopper som borgmester med udgangen af januar, oplyser han på Facebook. Jacob Bjerregaard, der blev borgmester i januar 2014, har fået et nyt job i kommunikationsbureauet Advice. (Arkivfoto).

Stemmesluger kvitter borgmesterpost

Borgmesteren i Fredericia Jacob Bjerregaard (S) kvitter posten og begynder 1. februar hos et kommunikationsbureau. 'Min efterfølger får næsten et år til at blive dus med jobbet,' siger borgmesteren.
Efterspørgslen på at få taget en coronatest stiger typisk, efter at der bliver meldt nye restriktioner ud. Ved flere testcentre har der mandag været timelange køer. (Arkivfoto).

Borgmestre vil have testproblemer løst

Blandt andet på den københavnske vestegn står borgere i kø i mange timer for at blive corona-testet. Borgmestre vil have øget testkapaciteten, så folk ikke opgiver at blive testet.
Administrerende direktør i Dansk Erhverv Brian Mikkelsen kritiserer regeringen for at give frikommuner mulighed for at sløjfe det frie valg. (Arkivfoto)

Erhvervsliv kritiserer regering for at sløjfe ældres frie valg

Regeringen vil give frikommuner mulighed for at sløjfe det frie valg, viser interne dokumenter.
"Alle alarmklokker ringer, når der findes fiktive konti uden dækning for millionunderskud," siger teknik- og miljøborgmester i København Ninna Hedeager Olsen.

Dyrt regnskabsrod i kommune

Københavns Kommune har fundet tre fiktive anlægsprojekter med et underskud på 37 millioner kroner. Der kan være tale om 'besvigelse i form af bevidst fejlinformation'.
Finansminister Nicolai Wammen (S) holder pressemøde om forhandlinger om finansloven for 2021 samt status på den økonomiske situation under corona.

Regeringen vil samle forhandlinger om finanslov og klima

Forhandlinger om finansloven handler om at få os bedst muligt igennem coronakrisen, siger finansminister.
Finansminister Nicolai Wammen (S) afholder pressemøde om forhandlinger om finansloven for 2021 samt status på den økonomiske situation under corona.

FAKTA: Økonomisk indsprøjtning skal polstre Danmark

Håndværkerfradrag og vækstpakke skal ruste Danmark, der kan blive ramt af ny bølge af økonomiske konsekvenser.
Regeringen vil hæve håndværkerfradraget for at stimulere dansk økonomi. På den måde bliver det mere økonomisk attraktivt at få hjælp til eksempelvis håndværksmæssige opgaver i hjemmet. Det skal være med til at sikre økonomien mod en ny opblusning coronakrisen.

Regeringen vil tæt på tredoble boligjobordningen

Boligjobordningen - populært kaldet håndværkerfradraget - foreslås af regeringen hævet til 50.000 kroner.

Venstre vil have fuld kompensation til minkavlere. Finansordfører Troels Lund Poulsen (V) vil have øjeblikkelige forhandlinger, fordi minkbranchen bør vide, hvad der skal ske, og hvordan den skal kompenseres. (Arkivfoto)

Venstre kræver fuld erstatning til minkbranchen

Troels Lund Poulsen (V) kræver, at regeringen forholder sig til minkavleres økonomiske fremtid med det samme.