På Frederiksberg Rådhus kulegraver man nu alle familiesager efter 'alvorlige fejl', siger borgmester Simon Aggesen. (Arkivfoto)

Frederiksberg fyrer direktør efter forvaltningssjusk

Frederiksberg Kommune fyrer direktør efter flere alvorlige fejl i sagsbehandling af børne- og ungesager.

Kommuners cpr-svar skuffer minister

Social- og indenrigsminister er skuffet over de kommuner der ikke har styr på deres cpr-registre. NB-Økonomi har fundet frem til, hvem det kunne være.

Kommuner giver flere penge til specialområdet

Mange kommuner får flere borgere med særlige behov. Det kræver derfor flere midler til specialområderne, viser gennemgang af budgetforlig.

Alle kommuner har nu meldt tilbage på CPR-kontrol

Kommunerne har nu givet tilbagemelding på deres CPR-kontrol. Det samlede resultat vil dog først blive kendt til november.

BUPL: Kommunerne går imod økonomiaftalen

Fagforbund kalder kommuners opførsel for grotesk. Det sker efter, at flere kommuner har vedtaget budgetter med besparelser på børneområdet.
Borgmester Jørn Pedersen (V) opfordrer to udvalgsformænd til at gå af, fordi de ikke har været med til at 'tage medansvar'.

Store besparelser udløser konflikt under byrådsmøde

Kommune skal spare 170 millioner kroner inden 2023. Det har medført protester fra SF og EL. Nu opfordrer S, V og DF partiernes udvalgsformænd til at træde tilbage.
Mange norske kommuner har igangsat store anlægsprojekter for lånte penge, fordi regningen ender hos de nye sammenlagte kommuner. (Foto: Ritzau/Scanpix)

Norske kommuner holder byggefest inden nedlæggelse

Nyt studie viser, at norske kommuner bruger flere penge, inden de bliver nedlagt. De gamle kommuner røver de nye, siger professor.

Astrid Krag er utilfreds med kommuners tavshed

12 kommuner manglede stadigvæk at svare inden deadline på Social- og Indenrigsministeriets henvendelse om rod i cpr-registrene. Det har fået ministeren op af stolen.

Kommunernes fattighjælpspuljer er blevet fordelt

Fordelingen af §16- og §19-puljerne er blevet offentliggjort. Flere borgmestre er trætte af puljesystemet, viser en rundspørge.

+80-årige stiger dramatisk i mange hovedstadskommuner

Mange hovedstadskommuner forventer store stigninger i indbyggere over 80 år i 2020. Især Egedal og Greve er økonomisk udfordrede af udviklingen.

Messerschmidt truer med at hive minister i samråd over CPR-kontrol

En femtedel af landets kommuner har undladt at give referat af deres CPR-kontrol. Kæmpestort problem, siger Morten Messerschmidt (DF), og truer med at hive ministeren i samråd.

Kommuners tilbagemelding om CPR-kontrol viser et broget billede

Kommunernes tilbagemeldinger til Indenrigsministeriet om deres CPR-kontrol viser stor forskellighed over, hvor godt man har styr på kontrollen. NB-Økonomi har fået aktindsigt i kommunernes svar til ministeriet.