Sorøs tidligere kommunaldirektør, Søren S. Kjær, har droppet at anke en dom på 40 dages betinget fængselsdom for bedrageri med udgifter fra en konference i Nashville, USA.

Derfor blev kommunaldirektør dømt for bedrageri

En aktindsigt i dommen mod Sorøs tidligere kommunaldirektør viser, at retten især lagde vægt på, at bilagsteksten for to kommunale udlæg var misvisende og vildfarende for kommunens bogholderi.
Tidligere kommunaldirektør i Sorø Søren Søndergaard Kjær har øjeblikkeligt besluttat at anke en dom på 40 dages betinget fængsel for misbrug af et kreditkort.

Byret dømmer kommunaldirektør for bedrageri

Sorøs tidligere kommunaldirektør misbrugte kommunens betalingskort til fornøjelser i USA. Han anker dom.
Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye, børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil samt beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard holder pressemøde.

Minister venter markant flere end 20.000 ukrainere

5.000 personer plus børn har påbegyndt deres ansøgning om midlertidigt ophold i Danmark dagen efter særlov.
Kommunaldirektøren Frank E. Andersen fra Slagelse Kommune er blevet fyret torsdag. Nu udtaler han sig til NB-Medier om forløbet.

Nu udtaler fyret kommunaldirektør i Slagelse sig

Fyret kommunaldirektør Frank E. Andersen i Slagelse Kommune har ikke haft uddybende samtaler med den nye borgmester Knud Vincents (V) om sin fyring. Det fortæller han nu til NB-Medier.
Små faste teams giver gode resultater for både de ældre og personalet. Men det sætter store udfordringer op for den kommunale administration og økonomistyring.

Selvstyrende hjemmepleje-teams kræver ny økonomistyring

Buurtzorg og faste teams i ældreplejen får for tiden meget opmærksomhed. Se hvad det betyder for den fremtidige økonomistyring, hvis kommunerne begynder at rulle den hollandske model ud i Danmark.

Kommunerne hyrer kommunikationsfolk på stribe

Kommunerne har med tiden ansat mange nye presse- og kommunikationsfolk. Det viser NB-Kommunes aktindsigter.
Det vrimler med positivt ladede nyheder på kommunernes hjemmesider. To eksperter mener, at der bliver tegnet et skævt billede af virkeligheden.

Kritik: Kommunerne skønmaler sig selv

Ni ud af ti af kommunernes egne nyheder og pressemeddelelser har et positivt tilsnit, viser optælling. Kommunerne tegner et 'skævt og usandt billede' af sig selv, vurderer ekspert.
Politiet skal nu til at efterforske, om kommunaldirektør Sønder Søndergaard Kjær uretmæssigt har brugt Sorø Kommunes penge.

Kommunaldirektør bliver politianmeldt

Kommunalbestyrelsen i Sorø politianmelder nu kommunaldirektør Søren S. Kjær. Borgmesteren fortryder ikke sin håndtering af sagen.
Andreas Jegstrup bliver nu konstitueret kommunaldirektør i Sorø Kommune.

Ny konstitueret kommunaldirektør

Sorø Kommune får nu en ny konstitueret kommunaldirektør, Andreas Jegstrup. Han overtager efter Søren S. Kjær, som netop er blevet politianmeldt. Jegstrup har tidligere været direktør i Ringsted Kommune.

Greve mister endnu en direktør i kølvandet på skandale

Sagen med den fyrede kommunaldirektør og kreditkort-misbruger Claus Thykjær i Greve Kommune får nu en konstitueret økonomidirektør i kommunen til at sige op. Skandalen skygger for hendes arbejde, lyder begrundelsen.
Henrik Harder bliver 1. august ny kommunaldirektør i Albertslund Kommune.

Ny kommunaldirektør i Albertslund

Albertslund Kommune har ansat Henrik Harder som ny kommunaldirektør i stedet for Jette Runchel. Han kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Dragør Kommune.
Den fyrede kommunaldirektør i Greve Kommune, 52-årige Claus Thykjær, står til at få mere end to mio. kr. i forbindelse med sin fratrædelse.

Fyret kommunaldirektør får to millioner kroner

Den fyrede kommunaldirektør i Greve Claus Thykjær får to mio. kr. som del af aftale. Borgere kan få oplevelsen af, at fyrede kommunaldirektører bliver belønnet for deres fejl, vurderer professor.