Sådan her skal det nye rådhus efter planen se ud indvendigt. Animationen er udarbejdet af MOE, PLH Arkitekter og ETN Arkitekter.

Endnu et kommunalt byggeri koster meget mere end forventet

Forhøjede priser på byggematerialer får de kommunale byggebudgetter til at vælte på stribe. Det sker nu også med et omdiskuteret byggeri af nyt rådhus.
Politiet skal nu til at efterforske, om kommunaldirektør Sønder Søndergaard Kjær uretmæssigt har brugt Sorø Kommunes penge.

Kommunaldirektør bliver politianmeldt

Kommunalbestyrelsen i Sorø politianmelder nu kommunaldirektør Søren S. Kjær. Borgmesteren fortryder ikke sin håndtering af sagen.
Andreas Jegstrup bliver nu konstitueret kommunaldirektør i Sorø Kommune.

Ny konstitueret kommunaldirektør

Sorø Kommune får nu en ny konstitueret kommunaldirektør, Andreas Jegstrup. Han overtager efter Søren S. Kjær, som netop er blevet politianmeldt. Jegstrup har tidligere været direktør i Ringsted Kommune.
Kommunaldirektør i Sorø Søren Søndergaard Kjær står ifølge NB-Kommunes oplysninger til at blive politianmeldt.

Byråd overvejer at politianmelde kommunaldirektør

Skal vi politianmelde kommunaldirektøren? Det spørgsmål skal kommunalbestyrelsen i Sorø diskutere i morgen, onsdag. Sorøs kommunaldirektør har ligesom den nu fyrede kommunaldirektør i Greve ikke haft styr på sine bilag, viser aktindsigt.
OPS-Indsigt beskrev kort efter domsafsigelsen i Vestre Landsret d. 5 juli, hvorfor dommen burde være sommerlæsning for landets ældre- og sundhedsforvaltninger.

Plejeleverandører trækker Brønderslev i Højesteret i sag om underbetaling

”Vi kan ikke stiltiende se til, at man bare sjusser sig frem til erstatningsbeløbet og belønner kommunen for at bryde lovgivningen,” siger Karsten Høgild, der er direktør for brancheorganisationen KA Pleje.