Viborg Kommune

  Kortere vej til lederen gavner både borgere og medarbejdere

  Ledelsesugen 2020: I Viborg Kommune oplever ledere og medarbejdere på omsorgsområdet, at det har løftet kvaliteten i omsorgen for borgeren og skabt bedre trivsel hos de ansatte, at den faglige ledelse er kommet tættere på driften i hverdagen. Det er den, fordi man har ansat 16 nye ledere og dermed mere end halveret ledelsesspændet.
  Esbjergs borgmester, Jesper Frost Rasmussen (V) til virtuelt møde med statsminister Mette Frederiksen (S) og de seks øvrige borgmestre i frikommuneforsøget.

  Frikommuneforsøg skudt i gang med virtuelt håndslag

  Regeringens frikommuneforsøg blev torsdag sat i værk ved virtuelt møde mellem statsministeren og de syv udvalgte kommuners borgmestre.
  Kalundborgs borgmester Martin Damm kunne bare to dage før sidste frist ændre kommunens budget og indskrive en skattelettelse på 0,4 procent.

  Minister sikrer ekstra skattelettelser for 38 mio. kr. – og afværger skattestigninger for over...

  Den kommunale budgetproces 2021 slog mandag alle rekorder i sene afgørelser, da Social- og Indenrigsministeriet bevilgede ekstra støtte til skattenedsættelser. Gentofte har også fået mere støtte.
  "Jeg indrømmer, det er en lidt vild idé," siger Mette Frederiksen i sin åbningstale.

  Syv kommuner får fuldstændig frihed på udvalgte velfærdsområder

  'Regeringen vil give syv kommuner fuldstændig frihed på et udvalgt velfærdsområde,' siger statsministeren i sin åbningstale og fortsætter 'Jeg indrømmer, det er en lidt vild idé.' Se de syv kommuner her.

  Så blev det Sørens tur til at udvide servicen mens Ulrik sparer

  Søren Steen Andersen i Assens er uden sammenligning den borgmester, der udvider servicerammen mest i 2021. Partikollegaen i Viborg, Ulrik Wilbek, er foreløbigt den mest sparsommelige.