Tilsyn

  Ansatte i Forsvaret har foretaget adskillige indkøb for udleverede rejsekredit uden nogen dokumentation eller kontrol, rapporterer Radio4. (Arkivfoto)

  Revision: Ansatte bruger Forsvarets kreditkort uden kontrol

  Intern revision har afsløret manglende kontrol med udgifter til blandt andet hotelophold, modetøj og billeje. 'Rystende og helt usædvanligt', lyder det fra professor i offentlig forvaltning.

  Skattestyrelsen kontrollerer færre virksomheder for snyd

  2,4 procent af alle danske virksomheder blev kontrolleret af skattemyndighederne i 2018.
  Departementchef i Skatteministeriet Jens Brøchner har afbrudt et samarbejde med et byggefirma, som har stået for renovering af hans sommerhus i Rørvig. Det sker, efter at Ekstra Bladet har afsløret mistænkelige forhold ved byggeriet. (Arkivfoto).

  Byggeri ved departementschefs sommerhus anmeldt til tilsyn

  Mistænkelige forhold ved renovering af departementschef Jens Brøchners sommerhus har bragt ham i fedtefadet.
  Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

  Analyse: EU-landene snydes årligt for mindst 30 mia. euro i moms

  De europæiske udenrigshandelsstatistikker afslører voldsom svindel med moms, viser en analyse fra to førende tyske tænketanke.
  (Arkivfoto)

  Statens interne kontroller skal granskes efter skandalesager

  Efter svindel med udbytteskat, Britta Nielsen-sagen og sagen i Forsvaret skal statens kontroller nu granskes.
  Forsvarsminister Trine Bramsen (S) kalder sag om muligt svindel mod Forsvarets Ejendomsstyrelse "meget alvorlig". (Arkivfoto)

  To medarbejdere er anholdt for svindel i Forsvaret

  To ansatte i Forsvarets Ejendomsstyrelse er anholdt for svindel. Det minder om Britta-sagen, mener professor.
  Langt fra alle underretninger om børn og unge er akutte. Alligevel skal de behandles på samme vilkår og inden for 24 timer. Og derfor presser de mange underretninger flere af kommunerne. (Arkivfoto)

  Bunken af underretninger vokser

  Siden 2015 har kommunerne modtaget 11.000 flere underretninger. Udviklingen kan få konsekvenser for de børn, der har akut brug for hjælp.
  Erhvervsminister Simon Kollerup vil etablere en kontrolpakke, der styrker Erhvervsstyrelsens kontrol og tilsyn med økonomisk svindel og hvidvask. Det kom frem på et åbent samråd tirsdag.

  Regeringen dropper klagemyndighed for offentlig erhvervsaktivitet

  På et åbent samråd tirsdag slog erhvervsministeren endegyldigt fast, at der ikke etableres klagemyndighed for unfair konkurrence mellem offentlig og privat erhverv.
  På Frederiksberg Rådhus kulegraver man nu alle familiesager efter 'alvorlige fejl', siger borgmester Simon Aggesen. (Arkivfoto)

  Frederiksberg fyrer direktør efter forvaltningssjusk

  Frederiksberg Kommune fyrer direktør efter flere alvorlige fejl i sagsbehandling af børne- og ungesager.

  Kommunerne fandt ikke flere fejlregistrerede udlændinge trods krav om ekstraordinær kontrol

  Kravet om ekstraordinær kontrol af kommunernes CPR-registre gav ikke noget markant resultat i andet kvartal, viser nye tal fra Danmarks Statistik. Ifølge borgercentercheferne kan det skyldes, at stort set alle frie ressourcer blev brugt til at afvikle valgene til Europa-Parlamentet og Folketinget.