Silkeborg Kommune

  Tølløse Skole i Holbæk Kommune. Tidligere var skolen under en fælles ledelse sammen med fem andre skoleafdelinger, men nu har skolen igen fået egen ledelse og egen skolebestyrelse som en del af kommunens nye skolestruktur.

  Flere kommuner tilbageruller centralisering af skolerne

  Efter mange år med lukning af de små skoler og sammenlægning af ledelse og administration, ruller flere kommuner nu skolernes centralisering tilbage.
  De var med til at få Silkeborg af ghettolisten. Tv. formand for arbejdsmarkedsudvalget, Morten Dalgaard Høgh, th. beskæftigelses- og jobkonsulent Jesper Yde Klesner.

  Ghettolisten satte gang i beskæftigelsesindsats, der fik kommuner af listen

  Knap to års fokuseret indsats på at få dagpengemodtagere og jobparate kontanthjælpsmodtagere i arbejde eller uddannelse gav resultat.
  Venstres Anni Matthiesen har spurgt kritisk ind til en hjælpepakke, der skal redde fire kommuner fra tab på grund af, at de valgte at selvbudgetere deres skatteindtægter i 2020 i håb om at få en gevinst.

  Fire kommuner får hjælp til tab på selvbudgettering trods historiske overskud på ordningen

  Dansk Folkeparti og Venstre spørger kritisk ind til redningspakke til fire kommuner, som står til store tab på selvbudgettering i 2020.
  Social- og Indenrigsminister, Astrid Krag (S), var tirsdag til åbning i folketinget. Samme dag kunne regeringens lovkatalog afsløre, at ministeren vil sende en redningskrans til de selvbudgetterende kommuner.

  Minister sikrer fire kommuner mod stort milliontab

  Regeringens lovkatalog afslører, at Astrid Krag (S) vil give Aarhus, Silkeborg, Rødovre og Solrød Kommune mulighed for at bruge det statsgaranterede udskrivningsgrundlag i 2020, selvom de valgte selvbudgettering.