Rødovre Kommune

  Venstres Anni Matthiesen har spurgt kritisk ind til en hjælpepakke, der skal redde fire kommuner fra tab på grund af, at de valgte at selvbudgetere deres skatteindtægter i 2020 i håb om at få en gevinst.

  Fire kommuner får hjælp til tab på selvbudgettering trods historiske overskud på ordningen

  Dansk Folkeparti og Venstre spørger kritisk ind til redningspakke til fire kommuner, som står til store tab på selvbudgettering i 2020.
  Tidligere borgmester Erik Nielsen (S) blev stillet i et meget dårligt lys af blandt andre Ekstra Bladet. Nu har Ankestyrelsen besluttet ikke at rejse sag mod kommunen for Erik Nielsens brug af tjenestebil.

  Erik Nielsen slipper for mere bil-ballade

  Ankestyrelsen har bestemt sig for ikke at rejse en tilsynssag mod Rødovre Kommune på grund af tidligere borgmester og næstformand i KL Erik Nielsens brug af tjenestebil.
  Social- og Indenrigsminister, Astrid Krag (S), var tirsdag til åbning i folketinget. Samme dag kunne regeringens lovkatalog afsløre, at ministeren vil sende en redningskrans til de selvbudgetterende kommuner.

  Minister sikrer fire kommuner mod stort milliontab

  Regeringens lovkatalog afslører, at Astrid Krag (S) vil give Aarhus, Silkeborg, Rødovre og Solrød Kommune mulighed for at bruge det statsgaranterede udskrivningsgrundlag i 2020, selvom de valgte selvbudgettering.