Kriminalitet

  Kriminalitet

  Kommunaldirektøren i Greve Kommune, 52-årige Claus Thykjær, står til fyring efter at have brugt kommunens kreditkort til private indkøb.

  Direktør hjemsendt: Brugte kommunens kreditkort til ishockey

  Kommunaldirektør Claus Thykjær i Greve har brugt kommunens kreditkort til private indkøb. Han har erkendt og tilbagebetalt det private forbrug, som han hævder, skyldes en forglemmelse.

  Seks kommuner sætter ekstra ind mod socialt bedrageri

  Seks kommuner er med i nyt pilotprojekt, hvor de i samarbejde med politiet sætter ekstra ind for at bekæmpe svindel med offentlige ydelser. Vi skal finde nye måder at bekæmpe socialt bedrageri på, siger justitsministeren.
  I 2016 blev politistationen på Kamillevej på Amager lukket. Nu får øen igen en politistation.

  Se hvor de nye nærpolitistationer skal ligge

  Se her hvor de kommende 20 nærpolitistationer skal ligge. Nærpolitistationer i sig selv er ikke afgørende for, om borgerne føler sig mere trygge, vurderer forsker.
  En leder i Ærø Kommune er under anklager for at have modtaget bestikkelse fra et ægteskabsbureau gennem flere år. På billedet ses øens hovedby, Ærøskøbing. (Arkiv)

  Kommunal leder tiltalt for bestikkelse

  Byret skal i dag tage stilling til, om en leder i en kommune ulovligt har modtaget kontantbeløb gennem en årrække fra et ægteskabsbureau.
  En tidligere kontorchef i KL for jura og EU er anklaget for mandatsvig. KL betalte bl.a. for færgeture til Sverige og konens taxature til lufthavnen.

  Kontorchef lod KL betale for færgeture til sommerhuset

  En nu tidligere kontorchef i Kommunernes Landsforening nægter i byretten mandatsvig for knap 15.000 kroner.