Kommunaldirektør

  Kommunaldirektør

  Det var den præcise tekst på et udgiftsbilag, som overbeviste retten i Næstved om, at tidligere kommunaldirektør i Sorø Søren Søndergaard Kjær bevidst havde bedraget kommunen ved at få refunderet cirka 6.000 kroner for en middag i USA.

  Tekst på udgiftsbilag fældede kommunaldirektør

  Det er først og fremmest teksten på et udgiftsbilag, som ifølge byret beviser, at kommunaldirektør bevidst svindlede med restaurantregning.
  Kommunaldirektørerne her er blevet fyret - eller står til fyring - i løbet af første kvartal af 2022. Øverst fra venstre ses Johannes Nilsson, Bornholm, Henrik Winther Nielsen, Solrød, Willy Feddersen, Middelfart og Frank E. Andersen, Slagelse.

  Fyringssæson for kommunaldirektører: ‘Ny profil søges’

  Den snart fyrede kommunaldirektør på Bornholm er langt fra den eneste kommunaldirektør, som er blevet vist vintervejen. På landsplan er han den fjerde kommunaldirektør, som afskediges i år.
  Den 59-årige kommunaldirektør i Solrød Kommune Henrik Winther Nielsen blev mandag aften fritaget for tjeneste og indstillet til afskedigelse af Økonomiudvalget.

  Endnu en kommunaldirektør bliver fyret

  Fyringssæsonen for kommunaldirektører er nu. Denne gang har et enstemmigt økonomiudvalg i Solrød Kommune indstillet kommunaldirektør Henrik Winther Nielsen til afskedigelse.
  Willy Feddersen står til at blive gået som kommunaldirektør i Middelfart Kommune. Han kom dertil i 2019.

  Kommunaldirektør indstillet til fyring

  Økonomiudvalget i Middelfart har indstillet kommunaldirektør Willy Feddersen til fyring. Vi har 'behov for en anden profil i spidsen for organisationen for at kunne løfte den fremadrettede opgave,' lyder det fra borgmesteren.
  Kommunaldirektøren Frank E. Andersen fra Slagelse Kommune er blevet fyret torsdag. Nu udtaler han sig til NB-Medier om forløbet.

  Nu udtaler fyret kommunaldirektør i Slagelse sig

  Fyret kommunaldirektør Frank E. Andersen i Slagelse Kommune har ikke haft uddybende samtaler med den nye borgmester Knud Vincents (V) om sin fyring. Det fortæller han nu til NB-Medier.
  Et lille skur på en sommerhusgrund er gået hen og blevet en dum sag for kommunaldirektøren på Læsø, som nu har sagt op.

  Kommunaldirektør siger op efter sag om et lille skur

  Kommunaldirektøren i Læsø Kommune har sagt sin stilling op i kølvandet på en sag om et lille, ulovligt skur. Arbejdsmiljøet på øens rådhus er blevet belastet, fortæller borgmesteren.
  Politiet skal nu til at efterforske, om kommunaldirektør Sønder Søndergaard Kjær uretmæssigt har brugt Sorø Kommunes penge.

  Kommunaldirektør bliver politianmeldt

  Kommunalbestyrelsen i Sorø politianmelder nu kommunaldirektør Søren S. Kjær. Borgmesteren fortryder ikke sin håndtering af sagen.
  Andreas Jegstrup bliver nu konstitueret kommunaldirektør i Sorø Kommune.

  Ny konstitueret kommunaldirektør

  Sorø Kommune får nu en ny konstitueret kommunaldirektør, Andreas Jegstrup. Han overtager efter Søren S. Kjær, som netop er blevet politianmeldt. Jegstrup har tidligere været direktør i Ringsted Kommune.
  Kommunaldirektør i Sorø Søren Søndergaard Kjær står ifølge NB-Kommunes oplysninger til at blive politianmeldt.

  Byråd overvejer at politianmelde kommunaldirektør

  Skal vi politianmelde kommunaldirektøren? Det spørgsmål skal kommunalbestyrelsen i Sorø diskutere i morgen, onsdag. Sorøs kommunaldirektør har ligesom den nu fyrede kommunaldirektør i Greve ikke haft styr på sine bilag, viser aktindsigt.
  Henrik Harder bliver 1. august ny kommunaldirektør i Albertslund Kommune.

  Ny kommunaldirektør i Albertslund

  Albertslund Kommune har ansat Henrik Harder som ny kommunaldirektør i stedet for Jette Runchel. Han kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Dragør Kommune.
  Den fyrede kommunaldirektør i Greve Kommune, 52-årige Claus Thykjær, står til at få mere end to mio. kr. i forbindelse med sin fratrædelse.

  Fyret kommunaldirektør får to millioner kroner

  Den fyrede kommunaldirektør i Greve Claus Thykjær får to mio. kr. som del af aftale. Borgere kan få oplevelsen af, at fyrede kommunaldirektører bliver belønnet for deres fejl, vurderer professor.
  Den nu fyrede kommunaldirektør i Greve Claus Thykjær bliver indtil videre afløst af konstitueret kommunaldirektør Anne-Sofie Degn.

  Fyret kommunaldirektør: ‘Jeg har ikke slået hårdt nok ned på rod’

  Kommunaldirektør i Greve Claus Thykjær er blevet fyret efter at have brugt kommunens kreditkort til private indkøb. 'Jeg har begået nogle personlige fejl', erkender Claus Thykjær. Kommunen vil nu prøve at forebygge gentagelser.