Forvaltning

  Forvaltning

  Upassende adfærd gør, at vicekommunaldirektør Søren Møllegård er blevet vist vintervejen i Nyborg Kommune.

  Upassende opførsel: Direktør fyret

  Dårlig adfærd gør, at vicekommunaldirektør Søren Møllegård i Nyborg er blevet fyret af et enigt byråd. Skidt opførsel under en julefrokost forrige uge kan være årsagen.
  Tidligere byrådsmedlem Mogens Rerup (ALT) er blevet dømt 20 dages betinget fængsel af landsretten.

  Byrådsmedlem får fængselsdom for at chikanere ansatte i kommunen

  Byrådsmedlem og partsrepræsentant Mogens Rerup (ALT) i Haderslev er blevet idømt 14 dages betinget fængsel for at chikanere fem ansatte i kommunen. Han har for eksempel på Facebook skrevet om en ansat, at vedkommende er et 'gennemført ondskabsfuldt og modbydeligt menneske.'
  Politiet skal nu til at efterforske, om kommunaldirektør Sønder Søndergaard Kjær uretmæssigt har brugt Sorø Kommunes penge.

  Kommunaldirektør bliver politianmeldt

  Kommunalbestyrelsen i Sorø politianmelder nu kommunaldirektør Søren S. Kjær. Borgmesteren fortryder ikke sin håndtering af sagen.
  Kommunaldirektør i Sorø Søren Søndergaard Kjær står ifølge NB-Kommunes oplysninger til at blive politianmeldt.

  Byråd overvejer at politianmelde kommunaldirektør

  Skal vi politianmelde kommunaldirektøren? Det spørgsmål skal kommunalbestyrelsen i Sorø diskutere i morgen, onsdag. Sorøs kommunaldirektør har ligesom den nu fyrede kommunaldirektør i Greve ikke haft styr på sine bilag, viser aktindsigt.

  Greve mister endnu en direktør i kølvandet på skandale

  Sagen med den fyrede kommunaldirektør og kreditkort-misbruger Claus Thykjær i Greve Kommune får nu en konstitueret økonomidirektør i kommunen til at sige op. Skandalen skygger for hendes arbejde, lyder begrundelsen.
  Den fyrede kommunaldirektør i Greve Kommune, 52-årige Claus Thykjær, står til at få mere end to mio. kr. i forbindelse med sin fratrædelse.

  Fyret kommunaldirektør får to millioner kroner

  Den fyrede kommunaldirektør i Greve Claus Thykjær får to mio. kr. som del af aftale. Borgere kan få oplevelsen af, at fyrede kommunaldirektører bliver belønnet for deres fejl, vurderer professor.
  Den nu fyrede kommunaldirektør i Greve Claus Thykjær bliver indtil videre afløst af konstitueret kommunaldirektør Anne-Sofie Degn.

  Fyret kommunaldirektør: ‘Jeg har ikke slået hårdt nok ned på rod’

  Kommunaldirektør i Greve Claus Thykjær er blevet fyret efter at have brugt kommunens kreditkort til private indkøb. 'Jeg har begået nogle personlige fejl', erkender Claus Thykjær. Kommunen vil nu prøve at forebygge gentagelser.

  Markante forskelle i kommuners udgifter til administration og ledelse

  Kommunerne Holbæk, Horsens, og Fanø bruger forholdsvis få penge på administration og ledelse. Modsat bruger Læsø, Ballerup og Egedal relativ mange penge på forvaltning. Det viser ny benchmark-analyse. Se tallene for din kommune her.
  Kommunaldirektøren i Greve Kommune, 52-årige Claus Thykjær, står til fyring efter at have brugt kommunens kreditkort til private indkøb.

  Direktør hjemsendt: Brugte kommunens kreditkort til ishockey

  Kommunaldirektør Claus Thykjær i Greve har brugt kommunens kreditkort til private indkøb. Han har erkendt og tilbagebetalt det private forbrug, som han hævder, skyldes en forglemmelse.
  Kommunaldirektøren i Greve Kommune Claus Thykjær er blevet fyret.

  Kommunaldirektør står til fyring

  Kommunaldirektøren i Greve Kommune Claus Thykjær står til at blive fyret. Byrådet indleder en personalesag, fordi tilliden er væk. En anden er udpeget til fungerende kommunaldirektør.
  Indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad afviser at nedsætte udvalg, der skal undersøge om tilsynet med kommuner og regioner er godt nok.

  Minister afviser udvalg om skærpet tilsyn med kommuner

  En lovændring fra 2017 har styrket tilsynet med kommuner og regioner. Derfor afviser indenrigsministeren forslag fra Venstre om udvalg, der skal undersøge, om nuværende tilsyn er godt nok.
  Peter Sinding Poulsen bliver ny koncerndirektør i Silkeborg Kommune og forlader dermed sit job som kommunaldirektør i Horsens.

  To kommuner får ny topchef

  Både Silkeborg og Horsens får ny chef for forvaltningen. Peter Sinding Poulsen forlader sit job som kommunaldirektør i Horsens for at blive koncerndirektør i Silkeborg.