Danske Handicaporganisationer

  Danske Handicaporganisationer

  Der bliver demonstration i landets fire største byer torsdag 24. juni mod økonomiaftalen indgået mellem KL og regeringen.

  Organisationer retter vreden over økonomiaftale mod regeringen

  En række handicaporganisationer vil demonstrere i landets fire største byer mod økonomiaftalen mellem KL og regeringen. Vreden er rettet mod regeringen, som ifølge en organisator har lavet en "stærkt provokerende" og "helt utilstrækkelig" aftale.
  Formanden for DH, Thorkild Olesen (tv) og formanden for KL`s socialudvalg Ulrik Wilbek, uddyber i et interview med med OPS-Indsigt, hvor langt de to parter er fra hinanden, efter Økonomiaftalen.

  KL’s alliance på handicapområdet knager

  En af civilsamfundets største interesseorganisationer gav torsdag KL en fuckfinger. Det mener flere kilder i det kommunale marked, men hvor meget knager alliancen mellem Danske Handicaporganisationer og KL. Vil de stå splittede op til finanslovsforhandlingerne? OPS-Indsigt har talt med dem begge.
  Formanden for Danske Handicaporganisationer Thorkild Olesen frygter for konsekvenserne af den omlægning af udligningsfolketallet, som blev gennemført med udligningsreformen fra sidste år. Derfor råber han nu sammen med andre organisationer vagt i gevær i et brev til indenrigs- og boligministeren.

  Organisationer slår alarm: Genindfør betalingskommunefolketallet

  I et brev til indenrigs- og boligministeren opfordrer en række organisationer til at genindføre betalingskommunefolketallet, for at mindske de "store problemer", som følger med afskaffelsen.
  Det nye partnerskab er "et udtryk for, at alle parter er enige om, at der er store problemer," mener Thorkild Olesen, som er formand for Danske Handicaporganisationer.

  Nyt partnerskab skal imødegå kritik fra handicappede

  Kommunerne får massiv kritik for deres hjælp til handicappede. Nyt partnerskab mellem minister Astrid Krag (S) og blandt andre KL skal genoprette handicappedes tillid til systemet. Initiativet kommer før kritisk debat i Folketinget.