Cecilia Lonning-Skovgaard (V), tidl. beskæftigelses- og integrationsborgmester, København

  De Konservative er klar til at tage borgmesterposten fra Venstre på Københavns Rådhus, siger medlem af beskæftigelses- og integrationsudvalget Helle Bonnerup.

  Konservative går efter Venstres borgmesterpost i København

  Hovedstadens konservative drømmer om en borgmesterpost. Det kan ske, hvis de Konservative i København får flere stemmer end Venstre, hvilket en ny måling peger på. Det kan betyde, at beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard må vige pladsen.
  Økonomiforvaltningen skal få endnu bedre styr på betalingen af kommunens regninger. Det mener beskæftigelses- og integrationsborgmester i København, Cecilia Lonning-Skovgaard (V), som har været med til at stille et forslag i Borgerrepræsentationen.

  Politisk pres på kommune for at betale regninger til tiden

  Det skal være slut med, at Københavns Kommune ikke får betalt sine leverandører rettidigt. Økonomiforvaltningen har nu fået klar besked fra Borgerrepræsentationen om at oppe sig.
  2.200 medarbejdere kan nu se frem til at gå på udkig efter en fornøjelse betalt af kommunen.

  2.200 kommunalt ansatte får gavekort til fornøjelser

  Julefrokosten bliver ikke til noget i år, så i stedet får 2.200 ansatte i et gavekort til fornøjelser. 'Det bliver en anderledes julemåned i år,' siger borgmester.