Administration

  Willy Feddersen står til at blive gået som kommunaldirektør i Middelfart Kommune. Han kom dertil i 2019.

  Kommunaldirektør indstillet til fyring

  Økonomiudvalget i Middelfart har indstillet kommunaldirektør Willy Feddersen til fyring. Vi har 'behov for en anden profil i spidsen for organisationen for at kunne løfte den fremadrettede opgave,' lyder det fra borgmesteren.
  Upassende adfærd gør, at vicekommunaldirektør Søren Møllegård er blevet vist vintervejen i Nyborg Kommune.

  Upassende opførsel: Direktør fyret

  Dårlig adfærd gør, at vicekommunaldirektør Søren Møllegård i Nyborg er blevet fyret af et enigt byråd. Skidt opførsel under en julefrokost forrige uge kan være årsagen.

  Stor forskel i kommunernes udgifter til beskæftigelsesindsats

  Analyse: Der er stor forskel mellem kommunerne, når man ser på beskæftigelsesudgiften til aktivering og administration pr. bruttoledig i kommunen. Se resultaterne her.
  Den fyrede kommunaldirektør i Greve Kommune, 52-årige Claus Thykjær, står til at få mere end to mio. kr. i forbindelse med sin fratrædelse.

  Fyret kommunaldirektør får to millioner kroner

  Den fyrede kommunaldirektør i Greve Claus Thykjær får to mio. kr. som del af aftale. Borgere kan få oplevelsen af, at fyrede kommunaldirektører bliver belønnet for deres fejl, vurderer professor.
  Den nu fyrede kommunaldirektør i Greve Claus Thykjær bliver indtil videre afløst af konstitueret kommunaldirektør Anne-Sofie Degn.

  Fyret kommunaldirektør: ‘Jeg har ikke slået hårdt nok ned på rod’

  Kommunaldirektør i Greve Claus Thykjær er blevet fyret efter at have brugt kommunens kreditkort til private indkøb. 'Jeg har begået nogle personlige fejl', erkender Claus Thykjær. Kommunen vil nu prøve at forebygge gentagelser.

  Markante forskelle i kommuners udgifter til administration og ledelse

  Kommunerne Holbæk, Horsens, og Fanø bruger forholdsvis få penge på administration og ledelse. Modsat bruger Læsø, Ballerup og Egedal relativ mange penge på forvaltning. Det viser ny benchmark-analyse. Se tallene for din kommune her.
  Kommunaldirektøren i Greve Kommune, 52-årige Claus Thykjær, står til fyring efter at have brugt kommunens kreditkort til private indkøb.

  Direktør hjemsendt: Brugte kommunens kreditkort til ishockey

  Kommunaldirektør Claus Thykjær i Greve har brugt kommunens kreditkort til private indkøb. Han har erkendt og tilbagebetalt det private forbrug, som han hævder, skyldes en forglemmelse.
  Kommunaldirektøren i Greve Kommune Claus Thykjær er blevet fyret.

  Kommunaldirektør står til fyring

  Kommunaldirektøren i Greve Kommune Claus Thykjær står til at blive fyret. Byrådet indleder en personalesag, fordi tilliden er væk. En anden er udpeget til fungerende kommunaldirektør.
  Thorkild Gruelund, SocialKonservative i Hørsholm Kommune, vil spare kommunen for otte centerchefer i budget 2022. (Arkiv)

  Nyt parti vil skrælle kommunalt lag af chefer væk

  Valgkampen er skudt i gang i nordsjællandsk kommune: Byrådsmedlem foreslår at spare kommunale ledere bort i stedet for at spare på børn og ældre.
  En større skandale er i gang i et byråd, hvor en eller anden har lækket personfølsomme oplysninger.

  Læk om chefansættelse skaber splid i Randers

  Lækket af navne på ansøgere til topjob i kommune har udløst en større skandale. Nu er politiet sat på sagen, og to Venstre-politikere er gået fra partiet på grund af sagen om læk.
  "Folk, der er ansat i det offentlige, har de samme rettigheder, som alle andre mennesker," siger Tønders borgmester Henrik Frandsen (Tønder Listen).

  KL: Topembedsmand må gerne blande sig i politik

  Der var intet forkert i, at fagchef Lars-Erik Skydsbjerg hjalp borgmester Henrik Frandsen med at få oprettet en ny hjemmeside. Der skelnes meget mellem, hvad man gør som privatperson og som ansat, fastslår KL.
  Borgmester Morten Slotved sætter sparerunde i gang i Hørholm Kommune. (Arkiv)

  Kommune indleder valgår med sparerunde

  Administrationen i alle fagudvalg er sat på arbejde i Hørsholm: De skal alle finde besparelser på 2,2 procent - svarende til 30 millioner kroner i de kommende års budgetter.