Kommuner har reduceret risiko for sanktion på servicerammen

Del artiklen:
Alle kommunale øjne er stift rettet mod Finansministeriet. Meget tyder nemlig på, at kommunerne kun får sanktioner på overskridelse af servicerammen, såfremt regeringen ikke har tænkt sig at dække udgifterne til covid- og Ukraine fuldt ud.
Alle kommunale øjne er stift rettet mod Finansministeriet. Meget tyder nemlig på, at kommunerne kun får sanktioner på overskridelse af servicerammen, såfremt regeringen ikke har tænkt sig at dække udgifterne til covid- og Ukraine fuldt ud. - Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Flere kommuner har mindsket deres forventede overskridelse af servicerammen for 2022 ved at bremse hårdt op i forbruget. Der er derfor håb for at undgå en samlet sanktion til kommunerne.

Af Christina Yoon, Journalist, christina@nb-medier.dk