Storby-borgmester bakker op bag krav om ujævn fordeling af administrationsbesparelser

Del artiklen:
Borgmesteren i Frederiksberg Kommune, Michael Vindfeldt (S), bakker op om blandt andet sin kollega i Horsens, Peter Sørensens (S) forslag om, at de administrative besparelser, som kommunerne står til at skulle gennemføre, skal fordeles efter benchmark fra Indenrigsministeriet.
Borgmesteren i Frederiksberg Kommune, Michael Vindfeldt (S), bakker op om blandt andet sin kollega i Horsens, Peter Sørensens (S) forslag om, at de administrative besparelser, som kommunerne står til at skulle gennemføre, skal fordeles efter benchmark fra Indenrigsministeriet. - Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Frederiksbergs borgmester støtter kravet om, at billigt administerede kommuner skal slippe for administrationsbesparelser.

Af Arne Ullum, arne@nb-medier.dk