Inger Støjberg vil genåbne kommunal- og udligningsreform

Del artiklen:
Inger Støjberg, der er partiformand for Danmarksdemokraterne, ønsker at åbne for store V-reformer, hun selv har været med til at vedtage. Det drejer sig om blandt andet kommunalreformen fra 2007 og udligningsreformen fra 2020.
Inger Støjberg, der er partiformand for Danmarksdemokraterne, ønsker at åbne for store V-reformer, hun selv har været med til at vedtage. Det drejer sig om blandt andet kommunalreformen fra 2007 og udligningsreformen fra 2020. - Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Danmarksdemokraterne – med Inger Støjberg i spidsen – vil genåbne tidligere V-reformer. Det drejer sig om retskreds-, politi-, kommunal- og udligningsreformen. S har allerede blødt op for dem, siger minister.

Af Christina Yoon, Journalist, christina@nb-medier.dk