Administration: K-kommuner kan spare 286 mio. hvis de bliver ligeså billige som S-kommuner

Del artiklen:
Den konservative formand og statsministerkandidat Søren Pape Poulsen har flere gange i valgkampen talt om potentialet ved at spare penge på kommunal administration. Ny beregning viser, at sparepotentialet er størst i netop de konservative kommuner.
Den konservative formand og statsministerkandidat Søren Pape Poulsen har flere gange i valgkampen talt om potentialet ved at spare penge på kommunal administration. Ny beregning viser, at sparepotentialet er størst i netop de konservative kommuner. - Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Hvis kommuner med en konservativ borgmester var ligeså billigt drevne som S-kommuner, kunne man spare 286 millioner kroner. Hvis de var ligeså billige som V-kommuner, kunne de spare 350 millioner kroner.

Af Peter Risager, peter@nb-medier.dk