Tvivlsomt om regeringen har leveret på løfte om ekstra velfærd for tre milliarder

Del artiklen:
Socialdemokratiets valgløfte forud for valget i 2019 om at skaffe tre milliarder ved at spare på private konsulenter i det offentlige er ifølge tilgængelige data og udtalelser fra KL ikke blevet opfyldt.
Socialdemokratiets valgløfte forud for valget i 2019 om at skaffe tre milliarder ved at spare på private konsulenter i det offentlige er ifølge tilgængelige data og udtalelser fra KL ikke blevet opfyldt. - Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Selvom regeringen via diverse talmanøvrer fastholder, at staten har sparet næsten en milliard på konsulenter, så viser en gennemgang af opgørelsen det modsatte. Læs her, hvorfor alt peger på, at løfte om tre mia. konsulentkroner til velfærd formentligt ikke er opfyldt.

Af Arne Ullum, arne@nb-medier.dk