Økonomidirektør: Effektiv økonomistyring kan give god medarbejderkultur

Del artiklen:
Sarah Gaarde, økonomi- og arbejdsmarkedsdirektør i Vejle Kommune, deler ud af sine erfaringer med god økonomistyring i kommunen. Her har hun særligt fokus på decentralt økonomiansvar, hvor der ikke kommer store overraskelser ind, hvilket kan bidrage til at mindske usikkerhed blandt medarbejderne.
Sarah Gaarde, økonomi- og arbejdsmarkedsdirektør i Vejle Kommune, deler ud af sine erfaringer med god økonomistyring i kommunen. Her har hun særligt fokus på decentralt økonomiansvar, hvor der ikke kommer store overraskelser ind, hvilket kan bidrage til at mindske usikkerhed blandt medarbejderne. - Foto: Vejle Kommune

Effektiv og flerårig økonomistyring er nøglen til en god kommunaløkonomi. På den måde kan man undgå store sparerunder, en usikkerhed blandt medarbejdere samt årlige sparekataloger.

Af Christina Yoon, Journalist, christina@nb-medier.dk