Analyse: Derfor er det en udmærket økonomiaftale for kommunerne

Del artiklen:
Tallene i økonomiaftalen blev dikteret af finansministeriet. Men den lige så vigtige tekst - som tidligere har skabt konflikt mellem KL og regeringen - blev i høj grad domineret af KL. Det konkluderer chefredaktør Arne Ullum i denne analyse.
Tallene i økonomiaftalen blev dikteret af finansministeriet. Men den lige så vigtige tekst - som tidligere har skabt konflikt mellem KL og regeringen - blev i høj grad domineret af KL. Det konkluderer chefredaktør Arne Ullum i denne analyse. - Foto: Line Oxholm Thomsen / KL

Økonomiaftale understreger, at finansministeren entydigt styrer finanspolitikken, men KL fik en række store indrømmelser i det ofte oversete tekstafsnit, konkluderer chefredaktør Arne Ullum i denne analyse.

Af Arne Ullum, arne@nb-medier.dk