KL accepterer spareaftale mod løfte om opbakning til besparelser

Del artiklen:
KL lagde på pressemødet efter indgåelse af økonomiaftalen igen og igen vægt på, at regeringen har forpligtet sig til at støtte op om de prioriteringer, som kommunerne bliver nødt til at gennemføre for at få budgetterne til at hænge sammen.
KL lagde på pressemødet efter indgåelse af økonomiaftalen igen og igen vægt på, at regeringen har forpligtet sig til at støtte op om de prioriteringer, som kommunerne bliver nødt til at gennemføre for at få budgetterne til at hænge sammen. - Foto: Line Oxholm Thomsen / KL

KL fik luget omfattende afsnit om velfærds-prioriteringer og bedre velfærd ud af økonomiaftale. Samtidig forpligter regeringen sig til at støtte op om de afledte besparelser i kommunerne.

Af Arne Ullum, arne@nb-medier.dk