Analyse: Besparelse, anlæg og særpuljer i fokus ved økonomiforhandlinger

Del artiklen:
NB-Mediers journalist fik nogle kommentarer med på vejen fra KL's formand, Martin Damm, da han tirsdag formiddag gik til de afsluttende økonomiforhandlinger med regeringen.
NB-Mediers journalist fik nogle kommentarer med på vejen fra KL's formand, Martin Damm, da han tirsdag formiddag gik til de afsluttende økonomiforhandlinger med regeringen. - Foto: Caroline Ryberg Albæk/NB-Medier

Slaget om service- og til dels anlægsrammen er reelt tabt, inden økonomiforhandlingerne nu går ind i den afgørende fase. Der sættes fokus på en række andre områder, hvor regeringen kan betale KL for ikke at dementere regeringens velfærdsfortælling. Det skriver chefredaktør Arne Ullum i denne analyse.

Af Arne Ullum, arne@nb-medier.dk