Wammen: Kommuner skal finansiere handicapområdet med overflødige konsulentrapporter

Del artiklen:
Inflationen er stort set den eneste sorte sky på den økonomiske himmel i Danmark. Men netop frygten for øget inflation og overophedning af økonomien tvinger regeringen til at holde igen med de offentlige udgifter.
Inflationen er stort set den eneste sorte sky på den økonomiske himmel i Danmark. Men netop frygten for øget inflation og overophedning af økonomien tvinger regeringen til at holde igen med de offentlige udgifter. - Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Ifølge finansministeren bruger kommuner og regioner store beløb på overflødige konsulentrapporter. De penge vil ministeren bruge på blandt andet handicapområdet og varsler samtidig statslig smalhals over for kommuner og regioner.

Af Arne Ullum, arne@nb-medier.dk