Afskaffelse af KMF vil ændre på effekt af udligningsreform for mange kommuner

Del artiklen:
Regeringen og partierne bag aftalen om reformen af den kommunale udligning kunne for to år glæde sig over, at de havde gennemført en udligningsreform. Men nu kan en afskaffelse af KMF fra 2024 betyde, at flere kommuner står med helt andre økonomiske forudsætninger.
Regeringen og partierne bag aftalen om reformen af den kommunale udligning kunne for to år glæde sig over, at de havde gennemført en udligningsreform. Men nu kan en afskaffelse af KMF fra 2024 betyde, at flere kommuner står med helt andre økonomiske forudsætninger. - Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

En afskaffelse af KMF’en vil ændre afgørende på effekten af udligningsreformen. Se tallene for hver enkelt kommune her.

Af Arne Ullum, arne@nb-medier.dk