Otte kommuner drøfter stor analyse af udligningsreform

Del artiklen:
Løfterne om bedre velfærd i særligt yderkommuner var store, da partierne bag udligningsreformen holdt pressemøde i maj 2020. Nu to år efter er otte kommuner på vej til at gå sammen for at påvise, at det løfte ikke holdt i den virkelige verden.
Løfterne om bedre velfærd i særligt yderkommuner var store, da partierne bag udligningsreformen holdt pressemøde i maj 2020. Nu to år efter er otte kommuner på vej til at gå sammen for at påvise, at det løfte ikke holdt i den virkelige verden. - Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Bare to år efter en række partier præsenterede en reform af den kommunale udligning, er en gruppe yderkommuner på vej med stor analyse, som skal teste om løfterne om bedre service i yderkommunerne blev indfriet.

Af Arne Ullum, arne@nb-medier.dk