Wammen viger ikke en tomme: Kommuner skal overholde økonomiske rammer

Del artiklen:
Finansminister Nicolai Wammen (S) mener ikke, at det er regeringens ansvar, at kommunerne har svært ved at få enderne til at mødes i den faseopdelte budgetproces. Når kommunerne indgår en aftale, så mener finansministeren, at den selvfølgelig skal holdes.
Finansminister Nicolai Wammen (S) mener ikke, at det er regeringens ansvar, at kommunerne har svært ved at få enderne til at mødes i den faseopdelte budgetproces. Når kommunerne indgår en aftale, så mener finansministeren, at den selvfølgelig skal holdes. - Foto: Skærmbillede, KØFs virtuelle konference

Nicolai Wammen fraråder klart kommunerne at overskride de økonomiske rammer i de årlige økonomiaftaler. “En aftale er en aftale,” siger han.

Af Peter Risager, peter@nb-medier.dk