Venstre måtte handle hurtigt for at undgå udligningsbrøler

Del artiklen:
Sophie Løhde (V) måtte handle hurtigt i weekenden, da hun blev gjort opmærksom på, at en ny lov ville føre til stor millionregning for de fleste af landets kommuner. Ny aftale blev til i alt hast med regeringen mandag aften, da den nye lov skulle stemmes igennem tirsdag.
Sophie Løhde (V) måtte handle hurtigt i weekenden, da hun blev gjort opmærksom på, at en ny lov ville føre til stor millionregning for de fleste af landets kommuner. Ny aftale blev til i alt hast med regeringen mandag aften, da den nye lov skulle stemmes igennem tirsdag. - Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix (arkiv)

S og V var søndag i hasteforhandlinger, så kommuner ikke fik et udligningstab som følge af ny lov, der skulle vedtages tirsdag. Læs om forløbet her.

Af Christina Yoon, Journalist, christina@nb-medier.dk