Vestjyske kommuner: Rengøring til ældre kan blive droppet

Del artiklen:
Dorte West (V) er borgmester i Herning Kommune. Hun er sammen med andre vestjyske kommuner dybt bekymret for, at manglende arbejdskraft i ældreplejen kan betyde mindre hjælp til praktisk gøremål som rengøring i nær fremtid.
Dorte West (V) er borgmester i Herning Kommune. Hun er sammen med andre vestjyske kommuner dybt bekymret for, at manglende arbejdskraft i ældreplejen kan betyde mindre hjælp til praktisk gøremål som rengøring i nær fremtid. - Foto: Tobias Nørgaard Pedersen/Herning Kommune

Rengøringen i ældreplejen er i fare for at blive udskudt eller fjernet i flere kommuner. Rekrutteringsudfordringerne er den store synder, fortæller flere vestjyske borgmestre.

Af Christina Yoon, Journalist, christina@nb-medier.dk