Forstå på tre minutter: Sådan fandt regeringen 10 mia. til nye boliger

Del artiklen:
Regeringen præsenterede tirsdag et særdeles ambitiøst boligudspil, som skal sikre 22.000 flere billige boliger i de store byer. Selvom det kommer til at koste 10 mia. kr., så rammer det hverken statens eller kommunernes økonomi.
Regeringen præsenterede tirsdag et særdeles ambitiøst boligudspil, som skal sikre 22.000 flere billige boliger i de store byer. Selvom det kommer til at koste 10 mia. kr., så rammer det hverken statens eller kommunernes økonomi. - Foto: Olafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix

Regeringen kunne i går præsentere en fuldt finansieret plan for 22.000 nye boliger til 10 mia. kr. uden hverken statens eller kommunernes finansiering. Forstå her, hvordan det kan lade sig gøre.

Af Peter Risager, peter@nb-medier.dk