Ny kommunaldirektør i Syddjurs

Del artiklen:
Det er med en god del kommunal erfaring i bagagen, at 47-årige Rasmus Møller bliver kommunaldirektør i Syddjurs Kommune fra årsskiftet.
Det er med en god del kommunal erfaring i bagagen, at 47-årige Rasmus Møller bliver kommunaldirektør i Syddjurs Kommune fra årsskiftet. - Foto: Syddjurs Kommune

Rasmus Møller bliver ny kommunaldirektør i Syddjurs Kommune fra årsskiftet. Han kommer fra en stilling som direktør for Børn og Kultur i Favrskov Kommune og har erfaring med flere forskellige kommunale driftsområder.

Af Iver Houmark Andersen, redaktør af NB-Kommune, [email protected]

Den 47-årige Rasmus Møller indtager fra nytår kommunaldirektør-posten i Syddjurs Kommune. Han har et indgående kendskab til den kommunale virkelighed.

Syddjurs Byråd udpegede onsdag aften enstemmigt Rasmus Møller som ny kommunaldirektør. Rasmus Møller kommer fra en stilling som direktør for Børn og Kultur i Favrskov Kommune, hvor han har været siden 2015. Her har han blandt andet haft fokus på tværgående samarbejde, sikker økonomistyring, god kommunikation mellem ledelseslagene og trivsel blandt medarbejderne. Det fremgår af en pressemeddelelse

“Rasmus Møller har lang ledelseserfaring og har i ansættelsesprocessen vist sikker indsigt i økonomistyring, vores driftsområder og en god forståelse for samspillet med byrådet. Rasmus Møller har desuden de rette faglige kompetencer og personlige egenskaber til at få succes med opgaverne,” udtaler borgmester Ole Bollesen (S). 

Rasmus Møller har mange års ledelseserfaring fra kommunale topjob. Han var inden han kom til Favrskov hos Aarhus Kommune som forvaltningschef for Pædagogisk afdeling i Børn og Unge. Tidligere var han desuden en årrække i Randers Kommune, hvor han som stabschef havde ansvaret for en række centrale stabsområder, herunder IT, Borgerservice samt politisk og juridisk betjening af byrådet.

Rasmus Møller starter i stillingen som kommunaldirektør den 1. januar 2021. Rasmus Møller vil dog i december deltage i ansættelsesudvalget for den direktørstilling som er opslået ledig.  Den tredje af kommunens direktørstillinger varetages af den i øjeblikket konstituerede kommunaldirektør Poul Møller.

Til stillingen som kommunaldirektør var der et ansøgerfelt på 14 personer, hvoraf tre gik videre til en afsluttende samtale. Ansættelsesudvalget bestod af et bredt udsnit af byrådet såvel som ledere og medarbejderrepræsentant.

Privat bor Rasmus Møller i Risskov, og er vant til at komme i Syddjurs, da han har et sommerhus i Ebeltoft-området. Rasmus Møller er gift og har fire børn.

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv NB-Økonomi i 4 uger gratis og få adgang med det samme
Eller log ind nedenfor

Glemt adgangskode - lav en ny her