Undskyld, Ærø: I er nummer 10 i benchmark

Del artiklen:
En fejl i en grafik med top-25 listen til NB-Økonomis benchmarkindikator betød, at Ærø manglede på den 10. plads, som ø-kommunen helt korrekt havde på landkortet. NB-Økonomi undskylder overfor Ærø.
En fejl i en grafik med top-25 listen til NB-Økonomis benchmarkindikator betød, at Ærø manglede på den 10. plads, som ø-kommunen helt korrekt havde på landkortet. NB-Økonomi undskylder overfor Ærø. - Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Ærø var ved en fejl røget ud af en oversigt over de 25 bedste kommuner i NB-Økonomis benchmarkindikator. Se opdateret top-25 liste her.

Af Arne Ullum, [email protected]

En af vores trofaste og årvågne læsere fra Ærø, jobcenterchef Marianne Vitus, blev ifølge en mail til redaktionen rigtig glad, da hun på et landkort til NB-Økonomis benchmarkindikator så, at hendes kommune lå som den tiende bedste i Danmark.

“Men Haderslev snupper vores plads i listen over de 25 bedste. Haderslev, der iflg. landkortet ligger nr 11 fik 10.-plads på listen,” skriver Marianne Vitus i en mail med smiley til redaktionen.

Marianne Vitus har helt ret. Ved en fejl var Ærø røget ud af grafikken med top-25 listen.

Kortet og alle beregningerne var helt korrekte, men der var fejl i grafikken. Det beklager vi overfor Ærø og bringer her en opdateret top 25 liste.

Tak til Marianne Vitus – vi vil altid gerne høre fra læsere, hvis der er en fejl i en artikel, så vi kan få den rettet.

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv NB-Økonomi i 4 uger gratis og få adgang med det samme
Eller log ind nedenfor

Glemt adgangskode - lav en ny her