Hurtigt direktørskifte hos KPA

Del artiklen:
Anna Krogh bliver ny direktør for KPA

Kunsten på Arbejde (KPA) skifter direktør igen og nu bliver Anna Krogh frontfigur hos foreningen, som er en af landets største udstillingsinstitutioner.

Af Lene Vind, [email protected]

Lene Vind, [email protected]

Efter kort tid som direktør for KPA har Henrik Broch-Lips valgt at stoppe, og han bliver nu erstattet af Anna Krogh, som er mag.art i kunsthistorie, og tidligere har været kurator på ARoS og Brandts.

“Som mangeårig kurator har jeg trukket publikum til kunsten. Nu er det omvendt – jeg kommer til dem. Det er et vigtigt stykke arbejde – og udfordrende for mig. Det giver nogle helt nye muligheder for at formidle kunsten, og jeg er meget opsat på at skabe en aktiv forening med levende diskussioner om kunsten og alt det, den kan: Udfordre, overraske, tricke vores sanser, fantasi og vække til eftertanke”, fortæller Anna Krogh i en pressemeddelse fra KPA.

Anna Krogh glæder sig til at videreudvikle foreningen, arbejde med samlingen og formidle nutidskunsten, så den bliver interessant og relevant for dem, der møder den.

”Med Anna Krogh som KPA-direktør tilføres foreningen en stærk kunstfaglig kapacitet. Og vi ser frem til, at Anna bringer sine kerneværdier – faglighed, begejstring og formidling – i spil i KPA,” udtaler bestyrelsesformand Lisbeth Heyde.

Om Kunst På Arbejde

Kunst På Arbejde er en non-profit forening, der indkøber og cirkulerer samtidskunst blandt danske arbejdspladser. Foreningen rummer en af Danmarks største private samlinger på flere end 3.700 værker, der udgør kernen i udstillingsinstitutionen. Medlemskredsen rummer private og offentlige virksomheder, organisationer og uddannelsesinstitutioner over hele landet.