Pernille Skipper siger, at det er et “no go” med arbejdsudbu…

Del artiklen:

Pernille Skipper siger, at det er et “no go” med arbejdsudbudsreformer- Reformer af arbejdsudbuddet betyder på Christiansborg-sprog, at man letter skatten på …

Af Ritzau

Pernille Skipper siger, at det er et “no go” med arbejdsudbudsreformer

– Reformer af arbejdsudbuddet betyder på Christiansborg-sprog, at man letter skatten på de højeste indkomster eller slår på nogle af de mennesker, som er uden for arbejdsmarkedet. Det er no go for Enhedslisten.

– Vi skal ikke have flere af de reformer, som har været de sidste mange år, hvor mennesker, som er syge eller uden arbejde, bliver jagtet og pisket og trykket på pengepungen samtidig med, at der bliver skattelettelser for milliarder til dem, som i forvejen har meget, siger Skipper.