Transportminister Ole Birk Olesen siger, at det ikke har væ…

Del artiklen:

Transportminister Ole Birk Olesen siger, at det ikke har været muligt at få partierne i oppositionen med i aftalen:- Partierne bag aftalen om Togfonden har va…

Transportminister Ole Birk Olesen siger, at det ikke har været muligt at få partierne i oppositionen med i aftalen:

– Partierne bag aftalen om Togfonden har valgt, at de første 15 milliarder kroner skal bruges på en række baneprojekter, som befolkningen i de berørte områder ikke ønsker. Det er en Vejle Fjord-bro, som befolkningen i Vejle ikke ønsker. Det er en bane til Hovedgård, som befolkningen i området ikke efterspørger.

– Vi har valgt at bruge pengene på at løse trængselsproblemerne omkring Aalborg med en tredje Limfjordsforbindelse, omkring København og på Fyn. Vi ønsker ikke, at folk skal holde i kø, siger Ole Birk Olesen.