Finansminister Kristian Jensen siger om finansieringen af af…

Del artiklen:

Finansminister Kristian Jensen siger om finansieringen af aftalen om infrastrukt:- Pengene i aftalen er ret sikre. Vi ved, hvor mange penge vi får ind fra traf…

Finansminister Kristian Jensen siger om finansieringen af aftalen om infrastrukt:

– Pengene i aftalen er ret sikre. Vi ved, hvor mange penge vi får ind fra trafikken over Storebælt. Og vi ved, hvor mange penge vi får ind fra prioriteringerne i vores 2025-plan. De penge er helt sikre.

– Så får vi nogle nye ind midler fra Øresund i alt 5,8 milliarder, som vi vurderer, kan investeres fuldt ud ind i denne aftale. Men hvis det bliver et mindre beløb, end vi regner med, så vil vi sikre, at alle projekter bliver gennemført, blot i et lidt langsommere tempo, siger Kristian Jensen.