Riskær: Værdier er under pres, og vi må gøre noget

Del artiklen:

Klaus Riskær Pedersen stiller op i Københavns Storkreds. Han har ud over det fundet tre kandidater, oplyser han

Der er sket et skred i samfundet.

Det er derfor, at erhvervsmand og kommende folketingskandidat Klaus Riskær Pedersen stiller op til Folketinget, siger han på et pressemøde tirsdag formiddag.

– Nogle af de værdier er under pres, de er skredet, og jeg føler, som jeg tror, at en del andre danskere føler – at jeg har tabt lidt forhåbning om, at vi kommer tilbage på sporet, hvis vi ikke gør noget nyt.

– Hvis vi fortsætter som hidtil, vil der ikke ske noget som helst, siger Klaus Riskær Pedersen.

Den bedrageridømte Klaus Riskær Pedersen har indsamlet de 20.109 vælgererklæringer, som er nødvendige for, at hans parti Partiet Klaus Riskær Pedersen kan komme på stemmesedlen ved de kommende folketingsvalg.

Han opstiller selv i Københavns Storkreds, og han har ud over det fundet tre kandidater, som stiller op for hans parti.

Der tale om Peter Hjorth, der opstiller i Københavns Omegns Storkreds, Christina Asklund, der opstiller i Nordsjællands Storkreds og Rolf David Gøtze, der opstiller i Fyns Storkreds. Det fremgår af partiets hjemmeside.

/ritzau/